Plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea

| 13 noi, 22:04

Mișcarea civică Inițiativa România a depus luni, la Parchetul general, o plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea, pe care îl acuză de comiterea infracțiunii de conflict de interese în cazul delegării către Florin Iordache a atribuțiilor de președinte al Camerei Deputaților.

Mișcarea civică Inițiativa România a depus luni, la Parchetul general, o plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea, pe care îl acuză de comiterea infracțiunii de conflict de interese în cazul delegării către Florin Iordache a atribuțiilor de președinte al Camerei Deputaților pentru ca acesta să sesizeze Curtea Constituțională  în legătură cu revizuirea sentințelor sau eliminării din dosare penale a unor probelor, sub pretextul existenței unor protocoale de colaborare între parchete și SRI.

Scopul a fost ca Iordache să sesizeze Curtea Constituțională în legătură cu revizuirea sentințelor sau eliminării din dosare penale a unor probe, sub pretextul existenței unor protocoale de colaborare între parchete și SRI.

Pe 8 octombrie 2018, Liviu Dragnea și-a delegat pentru o singură zi atribuțiile de președinte al Camerei lui Florin Iordache, vicepreședinte al acestui for. În aceeași zi, Iordache a sesizat Curtea Constituțională a României și a cerut ca inculpații care au fost "lezați" de protocoalele dintre parchete și SRI să-și poată obține “recunoașterea drepturilor încălcate și remedia vătămările produse”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ