Platforma CRAP24.ro a încheiat un parteneriat cu producătorul britanic NAVITAS

| 26 mai, 2014

Canalul media CRAP24.ro, unul dintre cele mai apreciate site-uri dedicate pescuitului la crap, și brandul NAVITAS au semnat un parteneriat de colaborare, anunță .

Având nenumărate viziuni în comun, printre care plăcerea de a petrece cât mai mult timp în aer liber, în compania selectă a lansetelor de crap și cea a vadurilor nerăbdătoare să ne primească de fiecare dată, platforma CRAP24.ro a stabilit împreună cu Navitas termenii unei noi colaborări.

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu firma britanică, aceasta este una dintre cele mai reputate companii care activează în domeniul hainelor dedicate pescuitului și a outdoor-ului în general. Patronată de Mark Munson (foto), o legendă a skateboardingului din Marea Britanie, compania transferă foarte mult către modelele sale din freestyle-ul și aerul dictat de moda străzii, iar asa se vede în absolut fiecare cusătură a produselor. Fiind pasionat și de pescuitul la crap, Mark a reușit să îmbine într-un mod foarte util toate aceste pasiuni, astfel luând naștere brandul Navitas. Nefiind la prima experiență în această industrie, Mark a intuit destul de rapid nevoile pieței și cerințele pescarilor, echipamentul semnat Navitas poziționându-se în segmentul premium la scurt timp după lansare.

Înființată în 2012, Navitas a evoluat fulgerător, ajungând într-un timp relativ scurt să producă o gamă largă de tricouri, jachete, hanorace, fleece-uri, pantaloni sau chiar softshell-uri. Lista deosebit de consistentă a colaboratorilor cu nume grele și foarte grele în pescuitul la crap mondial, a dat firmei o popularitate enormă în scurtă vreme de la lansare. Atent gândite, practice, confortabile, excelent lucrate și mai ales eficiente, produsele Navitas sunt fără îndoială printre cele mai căutate și apreciate pe piața europeană.

Despre oferta completă a noului parteneriat, AICI.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ