Ploile și furtunile au făcut ravagii în Constanța și Timișoara: Inundații, mașini blocate în apă și haos în trafic

| 21 aug, 08:31

Furtunile au făcut ravagii în mai multe regiuni din țară. În județul Constanța, mai multe gospodării au fost afectate de apă, iar în Timișoara străzile şi parcările marilor magazine s-au transformat în lacuri.

Circulaţia a fost complet dată peste cap, după ce aproape toate pasajele din Timișoara au fost inundate. Zeci de şoferi s-au trezit cu maşinile în apa ce depăşea o jumătate de metru. 

Potrivit site-ului opiniatimisoarei.ro, un singur pasaj a rămas practicabil. 

Mai mult de atât, apa a pătruns și în mai multe camere ale Spitalului de Copii din Timişoara . Asta în timp ce parcurile şi 30 de subsoluri din oraş au fost afectate de inundaţii. 

Maşinile de pompieri au traversat cu greu zona pentru a ajunge la intervenţii, iar parcările marilor magazine s-au transformat îna devărate lacuri.

De asemenea, subsolul unui mall din oraş a fost inundat.

În judeţul Constanţa, din cauza furtunii, curţile mai multor gospodării au fost afectate. Apa le ajungea localnicilor până la genunchii. Oamenii se tem că dacă va mai ploua mult, apa va ajunge şi în case, scrie reporterntv.ro.

Marea este foarte agitată în această perioadă. Cu toate acestea, niciun port nu a fost închis. Aşa că turiştii care-şi petrec concediul pe litoral trebuie să ştie că vor putea face plajă abia de luni.

Ploile și furtunile au făcut ravagii în Timișoara

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ