PNL a dat în judecată Guvernul și vrea să forțeze două tururi la alegerile locale

| 07 apr, 17:54

Alina Gorghiu a declarat că se așteaptă să iasă victorioasă în instanță după Partidul Național Liberal a dat în judecată Guvernul, din cauza alegerilor locale în două tururi. Ea a precizat că așteaptă ca la Curtea Constituțională să fie un rezultat pe placul ei.

"Pornind de la premisa că am îndeplinit toate etapele. Avem speranțe cât se poate de mari legate de deznodământul acestei proceduri. Dorința noastră încă de la început, pe tema alegerilor în două tururi a fost clară- ne-am dorit două tururi. Astăzi, noi cei din PNL, am bifat orice etapă prealabila- luni va fi un prim termen de judecată. Sperăm să fie transferată cererea noastră. La Curtea Constituțională va fi un termen, o judecată"

Alina Gorghiu a mai spus că își dorește ca la Curtea Const. să rezulte o soluție și pe placul ei. Legat de această idee, copreședinta PNL a mai spus că proiectul cu două tururi de scrutin "este unul dintre acele puncte care se suprapun cu agenda pnl."

Gorghiu a mai precizat pe sfârșit că "se așteptă la al doilea tur de scrutin"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ