PNL a propus ca legea dării în plată să fie discutată miercuri în plen. Cererea a fost respinsă

| 24 feb, 11:40

Grupul parlamentar al PNL din Senat a solicitat discutarea miercuri a proiectului de lege privind darea în plată, însă această cerere a fost respinsă prin vot, potrivit Agerpres.

Senatorul PNL Cătălin Boboc a cerut, în plen, în numele grupului PNL, suplimentarea ordinii de zi cu proiectul privind darea în plată. 

"Fac precizarea că aceasta se află în dezbaterea comisiilor din data de 2 februarie, în repetate şedinţe toate instituţiile abilitate au fost invitate şi au fost dezbateri îndelungate şi atunci considerăm că poate fi pus pe ordinea de zi a plenului Senatului", a spus Boboc. 

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a precizat că această solicitare a fost făcută şi în şedinţa Biroului Permanent, unde a fost respinsă. 

În final, solicitarea PNL a fost respinsă cu 45 voturi pentru, 58 împotrivă şi 3 abţineri. 

Liderul grupului PSD, Mihai Fifor, a arătat că PSD nu se opune ca proiectul să intre în dezbaterea plenului, ci doreşte să fie discutat în şedinţa de luni.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ