PNL acuză Guvernul că pregăteşte naţionalizarea pensiilor private

| 23 mai, 19:19

PNL acuză Guvernul că se pregăteşte să facă primul pas pentru naţionalizarea fondulrilor private de pensii. Senatorul liberal Florin Câţu susţine că acest lucru se va face printr-o ordonanţă de urgenţă aflată în dezbaterea Consiuliului Economic si Social.

"Dragnea a dat ordin ca saptamana viitare sa se aprobe ordonanta care garanteaza desfiintarea administratorilor privati de pensii. Prin această ordonanţă, Dragnea introduce o noua definiţie pentru “administratorul special”, susţine Câţu.

Potrivit senatorului liberal, modificare prin care se urmăreşte preluarea fondurilor private de pensii este cea care prevede că Fondul de Garantare poate sa fie si “administrator special"

"Acum est clar de ce a “prelungit” perioada până la care administratorii privaţi de pensii trebuie să aduca in plus la capitalul social 800 de milioane de euro.

Trebuia să apară întâi “administratorul special” în această formă.

Aceasta ordonanta apare dupa ce administratorii privati de pensii au anuntat acum o saptamana ca se vor retrage din Romania daca guvernul nu renunta la ABERATIA cu capitalul social.

Această ordonanţă este dovada că PSD a premeditat eliminarea adminitratorior privaţi din piaţă", a scris Cîţu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ