PNL: Bejinariu să-şi dea demisia, dacă PSD blochează prin absenţă şedinţa Camerei

| 28 noi, 13:20

Liberalii solicită demisia din Parlament a deputatului PSD Eugen Bejinariu, susţinând că social-democraţii intenţionează să blocheze prin absenţă votul din Camera Deputaţilor.

"Ne aşteptăm de la majoritatea PSD-ALDE la aceeaşi atitudine parşivă de a sfida ideea de egalitate în faţa legii şi de a încerca să amâne decizia în cazul deputatului PSD Eugen Bejinariu, pentru după alegerile parlamentare din 11 decembrie. PSD-ALDE le e frică de votul românilor, dar nu le este suficient de frică pentru a permite organelor de urmărire penală să-şi continue ancheta", susţin liberalii într-un comunicat transmis, luni, AGERPRES. 

Potrivit PNL, niciun cetăţean nu trebuie să se aşeze deasupra legii, iar protecţia politică în faţa justiţiei afectează funcţionarea normală a unui stat de drept, vinovăţia ori nevinovăţia unei persoane fiind decise exclusiv de instanţele de judecată, nu de Parlament. 

"Atragem atenţia că doar PSD-ALDE pot asigura cvorumul de şedinţă, întrucât deţin majoritatea parlamentară necesară, motiv pentru care trebuie să îşi asume dacă îndeplinesc condiţiile necesare pentru un vot regulamentar sau dacă vor scăpa de justiţie încă un PSD-ist", precizează liberalii în comunicat. 

Cererea DNA privind efectuarea urmăririi penale în cazul deputatului Eugen Bejinariu, acuzat de abuz în serviciu în dosarul 'Microsoft 2', urmează să fie dezbătută şi votată de plenul Camerei luni.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ