PNL caută candidat pentru Capitală. Ședința pentru desemnarea înlocuitorului lui Orban, amânată

| 12 apr, 10:44

Şedinţa Biroului Politic Central al PNL va avea loc, marţi, începând cu ora 18, faţă de ora 13, când fusese stabilită iniţial. Ședința va fi precedată, de la ora 17, de o reuniune a comisiei de unificare a PNL, ambele şedinţe având ca scop desemnarea candidatului partidului la Primăria Capitalei, în condiţiile în care Ludovic Orban şi-a retras, luni, candidatura.

Decizia de amânare a şedinţei a fost cauzată de faptul că o delegaţie a PNL, în frunte cu cei doi copreşedinţi, Vasile Blaga şi Alina Gorghiu, participă, începând cu ora 11, la consultările de la Cotroceni pe tema legilor siguranţei naţionale.

În plus, liberalii au hotărât ca numele candidatului să fie decis într-o şedinţă a comisiei de unificare a PNL, iar Biroul Politic Central să valideze persoana propusă într-o altă şedinţă. Consultările cu preşedintele Iohannis şi durata necesară desfăşurării celor două şedinţe succesive au impus amânarea orei de începere, cu atât mai mult cu cât la ora prânzului sunt activităţi în desfăşurare şi în cele două Camere ale Parlamentului.

Liderii PNL au avut o întâlnire informală şi în cursul serii de luni, singurul nume vehiculat pentru candidatura la Bucureşti fiind cel al lui Cătălin Predoiu, care este acum preşedintele organizaţiei PNL Bucureşti.

Liberalul Ludovic Orban, care a fost pus luni sub control judiciar, a anunţat, la ieşirea de la DNA, că îşi retrage candidatura la Primăria Capitalei şi demisionează din funcţiile de prim-vicepreşedinte PNL şi vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor.

 

Tag-uri: Ludovic Orban, PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ