PNL cere demisia prefectului de Mureş, pentru probleme la vot

| 05 iun, 12:23

Se impune demisia prefectului de Mureş pentru proasta organizare a alegerilor, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt PNL Bucureşti, Cezar Preda, afirmând că şi în Buzău situaţai este gravă, în comuna Verneşti procesul de votare fiind închis în şapte secţii.

"În judeţul Mureş, peste 200 de secţii au aşteptat toatã noaptea sã le vinã buletinele de vot şi tot acest du-te vino a creat o mare tensiune în ceea ce înseamnã membrii secţiilor de votare şi modul în care ei pot sã gestioneze legal aceastã acţiune. Se solicitã demiterea prefectului de Mureş pentru proasta organizare. O situaţie şi mai gravã este în judeţul Buzãu, unde în comuna Verneşti este închis procesul de votare în şapte secţii datoritã tipãririi greşite a buletinelor de vot.

Conform legii, în douã ore trebuia remediatã aceastã disfuncţionalitate. Nu s-a reuşit pânã la aceastã orã. Se cere Biroului electoral de circumscripţie anularea alegerilor pentru cã în termen legal se spune cã în maxim douã ore trebuie remediatã aceastã problemã. Ei şi-au fixat un termen în afara legii, pânã la ora 12,00, ceea ce este inadmisibil. Se cere demiterea prefectului de Buzãu pentru proasta gestionare a alegerilor", a declarat purtătorul de cuvânt al PNL Bucureşti, Cezar Preda, într-o conferinţã de presã.

Cezar Preda a fãcut apel la alegãtori sã meargã la vot, afirmând că în Bucureşti prezenta la vot este mai mică decât la alegerile din 2008.

"Prezenţa la vot este similarã celei din 2008 şi o prezenţã micã în municipiul Bucureşti. Facem apel la cetãţenii Bucureştiului şi la toţi românii sã se prezinte la vot", a mai spus Preda.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ