PNL: În ultimii 4 ani au fost daţi în folosinţă aproximativ 20% din numărul total de kilometri de autostradă din ţara noastră

| 06 iun, 21:28

Reprezentanţii PNL au anunţat, marţi, măsuri pentru dezvoltarea infrastructurii de transport, arătând că cea mai mare parte din actualul şi viitorul program de guvernare conţine propunerile formaţiunii din domeniul transporturilor şi infrastructurii.

 

Ei au amintit că în ultimii 4 ani au fost daţi în folosinţă aproximativ 20% din numărul total de kilometri de autostradă din ţara noastră.
Mai multe măsuri pentru dezvoltarea infrastructurii de transport au fost anunţate, marţi, în cadrul evenimentului ”Infrastructura şi mobilitatea în regiunea Bucureşti-Ilfov. Interconectarea Bucureştiului cu infrastructura rutieră naţională”, organizat la Palatul Parlamentului de Comisia de Infrastructură a PNL, prezidată de Alin Nica, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş.
”Partidul Naţional Liberal este hotărât să transforme infrastructura de transport a ţării într-un motor al dezvoltării economice şi al îmbunătăţirii vieţii cetăţenilor. Precizăm că cea mai mare parte din actualul şi viitorul program de guvernare conţine propunerile PNL din domeniul transporturilor şi infrastructurii. De asemenea, amintim că în ultimii 4 ani au fost daţi în folosinţă aproximativ 20% din numărul total de km de autostradă din ţara noastră”, se arată într-un comunicat de presă al PNL.
”Regiunea Bucureşti-Ilfov a fost tot timpul, cel puţin în ultimii 20 de ani, subfinanţată, în ceea ce privesc investiţiile în infrastructură. (..) Una dintre soluţiile pe care noi o implementăm acum sunt drumurile radiale. Iniţial au fost 10 drumuri radiale, cu două sensuri giratorii, au rămas 8, două dintre ele am semnat deja proiectarea şi celelalte două le vom semna în luna iunie”, a spus preşedintele CJ Ilfov în cadrul evenimentului.
El a arătat că ”orice investiţie în infrastructura mare aduce cu sine o dezvoltare economică şi creşterea calităţii vieţii locuitorilor, pentru că oamenii pot începe să folosească transportul în comun, cum ar fi metroul”. preşedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma a arătat că metrou va fi extins în Ilfov.
”Din păcate (..) guvernarea USR, în care au avut ministerul Transporturilor, a fost nocivă pentru noi pentru că au blocat investiţiile în Ilfov, în metroul spre aeroport dar acum am depăşit acest moment şi suntem în linie dreaptă”, a mai arătat el. Hubert Thuma a mai spus că în drumurile judeţene au în acest an investiţii de 80 de milioane de euro.
”Vom încerca să creăm cât mai multe legătruri între Bucureşti şi Ilfov, astfel încât să decongestionăm traficul din Bucureşti”, a menţionat preşedintele CJ Ilfov.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ