PNL: Liderii a cinci organizaţii de sector au demisionat

| 08 iun, 13:27

Preşedinţii a cinci filiale PNL din Bucureşti au demisionat, cu excepţia Ancăi Boagiu - liderul liberalilor din sectorul 2, ca urmare a rezultatului de la alegerile locale, a anunţat miercuri vicepreşedintele formaţiunii Mihai Voicu.

"Cinci dintre cei şase preşedinţi de sectoare şi-au depus demisiile. Nici nu se poate altfel. Doamna senator Anca Boagiu, preşedintele PNL sector 2, a solicitat să aibă întâi o consultare cu Biroul Politic al sectorului şi în consecinţă nu şi-a depus demisia", a precizat Voicu. 

El a arătat că a fost solicitată şi demisia lui Ilie Bolojan din funcţia de secretar general al PNL. 

"O parte dintre noi, şi anume patru preşedinţi de sectoare, am solicitat şi demisia dlui secretar general Ilie Bolojan, pentru că am considerat că în calitatea sa de şef de campanie la nivel naţional nu a performat, a lipsit cu desăvârşire din această campanie. Nu am primit încă un răspuns şi aşteptăm. Solicitarea noastră rămâne şi în cadrul Biroului Politic Naţional de demisie a dlui Ilie Bolojan din funcţia de secretar general", a afirmat vicepreşedintele PNL. 

Voicu a subliniat că nu se impune şi demisia copreşedinţilor PNL. 

"Nici nu s-a pus problema, niciunul dintre noi nu a cerut acest lucru pentru simplul motiv că nu credem că este oportun. Rezultatul de la nivel naţional, cel de care răspund copreşedinţii partidului, este de 32%. Iertaţi-mă, dar tot ce s-ar spune un rezultat de 32% nu este de natură a atrage demisia copreşedinţilor la nivel naţional", a adăugat liberalul. 

El a precizat că nu s-a luat în discuţie nicio variantă cu privire la conducerea PNL Bucureşti după demisia lui Cătălin Predoiu. 

Întrebat dacă Adriana Săftoiu ar putea fi o variantă pentru conducerea PNL Bucureşti, el a spus: "Nu suntem noi în măsură să apreciem cine este în măsură sau cine nu este în măsură, cine urmează sau cine nu urmează". 

Voicu a arătat că nu se va lua o decizie miercuri cu privire la conducerea PNL Bucureşti, arătând că prim-vicepreşedintele liberal Cristian Buşoi asigură interimatul la această filială, prin delegare. 

La sediul PNL a avut loc miercuri o întâlnire cu preşedinţii de organizaţii din Bucureşti şi cu candidaţii la alegerile locale. 

Liberalii se vor reuni miercuri în Biroul Politic Naţional, la Palatul Parlamentului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ