Mugur Cozmanciuc, PNL Neamț: Guvernul PSD tratează la 'Diverse' județele din regiunea Moldovei

| 02 aug, 13:03

Guvernul PSD tratează județele din regiunea Moldovei la capitolul 'Diverse', a declarat, duminică, într-o conferință de presă, deputatul Mugur Cozmanciuc, co-președintele PNL Neamț.

Acesta a solicitat Executivului să introducă în Master Planul de Transport două autostrăzi, respectiv Iași-Târgu Neamț — Târgu Mureș și Suceava — București.

"Moldova, ca și regiune istorică, este pe locul al doilea ca populație și pe locul trei ca suprafață, dar este la coada clasamentului ca alocații financiare. Avem doar promisiuni. Autostrada este motorul dezvoltării economice, dar, deocamdată, este ca deziderat pentru 2020. Solicităm Guvernului să facă toate demersurile ca această regiune să nu fie tratată ca o regiune care aduce doar voturi pe baza pomenilor electorale, ci să fie tratată cu respect ca orice regiune europeană. Solicităm Guvernului PSD să își aloce atenția în mod egal față de orice județ din Moldova și față de această regiune", a declarat afirmat Mugur Cozmanciuc.

Parlamentarul a adăugat că rectificarea bugetară nu ajută comunitățile locale din Moldova și nici nu demonstrează că există excedent bugetar la nivel național.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ