PNL se află într-o "imbecilitate piramidală". Paleologu: Faraonii care au construit piramida să se îngroape în ea, să dispară

| 20 apr, 15:15

Deputat, profesor şi fost ministru al Culturii, liberalul Theodor Paleologu lansează un nou atac asupra colegilor săi de partid. Deputatul afirmă, referitor la o discuţiile din PNL privind candidatura lui Marian Munteanu, că nu există ieşire dintr-o "imbecilitate piramidală", pentru că "orice ai face, tot o catastrofă e".

"O imbecilitate piramidală e o imbecilitate atît de mare, încît n-ai cum să mai ieși din ea. Orice ai face, tot o catastrofă e. Aștept cu interes deznodămîntul. Iar faraonii care au construit piramida să se îngroape în ea, să dispară, să ne lase", a scris Paleologu pe Facebook.

Liderii PNL vor anunţa miercuri ce decizie au luat privind candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei. Contestat de opinia publică și chiar de către colegi de partid, Munteanu ar putea fi retras de la Primăria Capitalei. Ar fi cel de-al treilea candidat la PMB din partea liberalilor care se retrage înainte de aceste alegeri locale, după Cristian Bușoi și Ludovic Orban.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ