PNL se destructurează din dragoste pentru USL, liberalii fac haz de necaz

| 04 oct, 2014

Se spune că dragostea dureză trei ani, lucru care s-a aplicat și în cazul lui Crin Antonescu care a decis ruperea USL, obligând liberalii să iasă de la guvernare și să intre în opoziție alături de cei împotriva cărora au luptat alături de PSD, spulberând în acest mod speranțele a 7,4 milioane de români.

O USL destrămată de lăcomia fostului președinte PNL și de ambițiile și jocurile de culise ale lui Klaus Iohannis și Traian Băsescu are acum șansa să se refacă sub o altă formă, prin liberul arbitru dat aleșilor locali de a alege între a duce mai departe proiectele asumate de către USL sau a rămâne sub tutela PDL, tutunând astfel votul românilor din 2012.

În mod cert, logica liberalilor este cel puțin deficitară, iar faptul că fac haz de necaz nu ascunde decât gustul amar al înfrângerii în fața unor politicieni care au înțeles care trebuie să fie prioritățile lor ca urmare a votului de încredere primit de la cetățeni. PNL, prin vocea maestrului de ceremonii, Ludovic Orban, mulțumește PSD că pentru faptul că a curățat partidul de trădători. “Eu nu ştiu vreun trădător de-a lungul istoriei care să fi terminat bine. Cine trădează odată, trădează şi a doua oară şi a treia oară. Uitaţi-vă la Ovidiu Silaghi, după ce a fost al nostru a candidat din partea PSD-ului, după care s-a dus la Tăriceanu, sigur, cu voie de la Ponta. Le mulţumesc celor de la PSD că ne-au făcut un mare serviciu, ne-au scăpat de trădători. Înaintea marii bătălii am aflat cine este cu adevărat cu noi, cine sunt vitejii care sunt în prima linie a acestei bătălii, cine sunt oameni pe care ne putem baza”, a declarat Orban.

Fie că vorbim de aleși locali, fie că ne referim la deputați, senatori sau membri ai PNL care au ales să părăsească partidul pentru a se alătura PSD sau PLR, au făcut-o pentru a se salva de cancerul pedelist care macină acum fostul partid al Brătienilor. Urmând principiul dublei negații, trădătorii trădătorilor sunt, în fapt, oameni cinstiți. Practic, ori că vorbim de Tăriceanu, Silaghi, ori că vorbim de aleșii locali, aceștia nu au făcut decât să rămână constanți în credințele, principiile și proiectele în baza cărora au fost aleși, asta spre deosebire de urma care a mai rămas din PNL-ul care s-a predat adversarilor.

Tag-uri: Crin Antonescu, PNL, psd, usl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ