PNL se întăreşte de peste tot: a mai racolat doi parlamentari şi încă 550 de membri

| 19 feb, 14:58

Senatorul Andrei Volosevici şi deputatul Dragoş Gunia s-au înscris, joi, în PNL Prahova, după ce, la începutul lunii, aceştia şi-au anunţat afilierea la grupul parlamentar al PNL, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat al PNL Prahova şi semnat de cei doi copreşedinţi, Roberta Anastase şi Ion Luchian, cei doi parlamentari s-au înscris în această formaţiune ''împreună cu 550 de membri, dintre care 400 din municipiul Ploieşti şi 150 din judeţ''.

Sursa citată precizează că aceştia se vor supune procedurilor de validare în cadrul Biroului Permanent Judeţean al PNL.

Andrei Volosevici a fost primar din partea PDL al municipiului Ploieşti în perioada 2008-2012, el candidând şi pentru al doilea mandat şi pierzând în faţa social-democratului Iulian Bădescu.

În acelaşi an, el a fost ales senator din partea ARD (PDL), demisionând ulterior din PDL în favoarea PMP, partid al cărui membru a fost până de curând.

Dragoş Gunia a fost ales deputat din partea PDL, el activând ca independent din februarie 2014.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ