PNL Sector 3 îl sprijină pe Ludovic Orban pentru un nou mandat de șef al partidului

| 08 feb, 18:10

 

Biroul Politic al Filialei PNL Sector 3 a anunțat că îl va sprijini pe preşedintele Ludovic Orban pentru a câştiga un nou mandat de lider al acestui partid.

 

 

 

"Biroul Politic al Filialei PNL Sector 3 salută decizia preşedintelui Ludovic Orban de a candida pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Naţional Liberal şi îi va acorda tot sprijinul pentru a câştiga cursa internă. Preşedintele Ludovic Orban a preluat partidul în iunie 2017, la un an după eşecul politic din 2016. După numai doi ani de la preluarea mandatului, Ludovic Orban a reuşit să facă din PNL partidul câştigător în toate bătăliile politice electorale: europarlamentare, prezidenţiale, locale şi parlamentare", se arată într-un comunicat al PNL sector 3 publicat duminică și citat de Agerpres.
Sursa citată menţionează că Orban va avea "contracandidaţi redutabili", în PNL "competiţia fiind încurajată, pentru că aşa se nasc liderii puternici".

 

Tag-uri: Ludovic Orban, mandat, PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ