PNL, sugestie inedită către Maior, ce ar trebui să facă fostul şef al SRI

| 27 ian, 21:25

George Maior a demisionat, marți, din funcția de director al Serviciului Român de Informații, pe care a deținut-o începând cu 4 octombrie 2006. Președintele PNL Baia Mare, Mircea Dolha, a declarat, marți, că demisia acestuia nu surprinde.

„Decizia de astăzi a domnului George Maior de a demisiona de la șefia Serviciului Român de Informații nu surprinde pe nimeni. Vreau să îl felicit pe domnul Maior pentru verticalitatea sa, pentru faptul că și-a respectat cuvântul dat de a-și prezenta mandatul după alegerile prezidențiale de anul trecut.

Îl apreciez pe domnul Maior ca pe un bun profesionist și doresc să îi mulțumesc pentru performanțele atinse în asigurarea securităţii statului şi a cetăţenilor. Pe perioada mandatului său de 8 ani la conducerea SRI, România a fost ferită de evenimente neplăcute, o dovadă a faptului că atât domnia sa cât și restul lucrătorilor din acest serviciu și-au făcut, în mod exemplar, datoria față de țară.”, potrivit Psnews.ro

În același timp, deputatul PNL a declarat că George Maior este persoana potrivită pentru a prelua conducerea Partidului Social Democrat.

„Domnul George Maior este persoana potrivită pentru a prelua conducerea Partidului Social Democrat, o formațiune aflată acum în derivă și care are nevoie de o persoană determinată, cu principii clare și corecte, cu o cultură politică europeană și atlantică, de prim rang în România. Îi doresc domnului George Maior mult succes și nervi de oțel în proiectul pe care eu sunt convins că și-l dorește: câștigarea poziției de lider al social-democrației românești.”, a conchis Mircea Dolha.

Citeşte şi: Întâlnire de gradul trei după demisia lui GEORGE MAIOR

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 ian, 10:03
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ