PNL va ataca la CCR Legea de abilitare a Guvernului de a emite ordonanţe pe perioada vacanţei parlamentare

| 05 ian, 15:52

PNL va ataca la CCR Legea de abilitare a Guvernului de a emite ordonanțe pe perioada vacanței parlamentare, dacă acest act normativ va rămâne în forma adoptată în Comisia juridică, a anunțat joi liderul liberalilor, Raluca Turcan.

"Am constatat că legea de abilitare a Guvernului de a emite ordonanțe pe perioada vacanței parlamentare este cu serioase aspecte neconstituționale, nu bănuim Guvernul de necunoaștere a Constituției și a legii, ci mai degrabă de interese ascunse, lucrul acesta nu-l spune PNL, ci îl spune Consiliul Legislativ care a arătat, punct cu punct, aspectele în care această lege este neconstituțională. Ca urmare PNL va contesta la CCR legea de abilitare a Guvernului de a emite ordonanțe, dacă această lege va rămâne așa cum a trecut de Comisia juridică", a declarat Raluca Turcan, la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.

Senatul, aflat în sesiune extraordinară, a adoptat joi proiectul de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanțe simple pe durata vacanței parlamentare în domenii care nu fac obiectul legilor organice. Proiectul de lege intră în dezbaterea Camerei Deputaților.

Tag-uri: PNL, Raluca Turcan
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ