Poate fi adus NICUŞOR CONSTANTINESCU în România? Ce spune un medic romîn din SUA

| 06 iul, 2014

Nicusor Constantinescu sanatate. Transportarea sefului CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, din SUA in Romania ii poate pune acestuia viata in pericol, se arata intr-un nou raport medical privind starea sa de sanatate.

Nicusor Constantinescu sanatate. Raportul, transmis presei de Consiliul Judetean Constanta, a fost semnat de medicul generalist roman Serban L.Cocioaba de la Clinica Medical Metamorphosis din New York. "Din punctul meu de vedere, vazand dosarul medical al pacientului Constantinescu, nu recomand transportul acestuia in Romania. Transportarea pacientului pe distante lungi poate pune in pericol viata pacientului si poate anula toate eforturile medicale facute pana acum pentru salvarea vietii acestuia", se arata in documentul mentionat.

Toate documentele medicale privind starea de sanatate a lui Nicusor Constantinescu sunt autentificate prin Apostila Conventiei de la Haga din 1961, care garanteaza recunoasterea lor oficiala prin lege, noteaza CJ Constanta intr-un comunicat. "In cazul de fata, apostilarea este efectuata de Departamentul de Stat a Statelor Unite ale Americii, statul New York, si certificata prin declaratia lui Nicusor Constantinescu, in prezenta unui notar din statul New York", se mai arata in comunicat.

Citeşte şi: NICUȘOR CONSTANTINESCU poate fi tratat in țară. Suspiciuni că a FALSIFICAT documente medicale

Un alt document citat este o scrisoare a medicului Mohamad E.Allaf, seful Clinicii de Chirurgie Robotica a Spitalului Universitar Johns Hopkins, Baltimore, statul Maryland.

Nicusor Constantinescu DNA. Tribunalul Bucuresti a decis arestarea preventiva a lui Nicusor Constantinescu pe 23 iunie, dupa ce procurorii DNA au cerut inlocuirea controlului judiciar cu aceasta masura preventiva, pentru ca presedintele CJ Constanta nu a revenit in tara dupa ce a fost operat in SUA.

In 25 aprilie, seful Consiliului Judetean Constanta a fost trimis in judecatade procurorii anticoruptie pentru abuz in serviciu in forma continuata. Constantinescu a fost acuzat ca, in perioada 2009 - noiembrie 2013, nu a asigurat finantarea Centrului Militar Zonal Constanta. De asemenea, acesta a fost trimis in judecata de procurorii DNA sipe 27 mai, intr-un alt dosar pentru abuz in serviciu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ