Polițist cu copilul în brațe, înjunghiat pe stradă, când pleca din parc

| 10 sep, 10:04

Incident șocant, în municipiul Suceava. Un polițist cu copilul în brațe a fost atacat cu un cuțit de un tânăr, în momentul în care pleca dintr-un parc. Atacul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Agresorul a fost prins de colegii polițistului și este reținut pentru 24 de ore.

Agresiunea a avut loc duminică seara. Un polițist aflat în concediu era în parc, cu soția și copilul. La un moment dat, a observat un tânăr recalcitrant care a abordat două persoane ce stăteau pe o bancă.

Agentul i-a cerut să plece și să-i lase în pace pe cei doi. În momentul în care polițistul și familia sa au pornit către casă, tânărul agresiv a venit din spate și l-a rănit la un braț cu un cuțit.

Bărbatul atacat a reușit să scoată copilul din hamul special pe care îl purta și i l-a dat soției, care s-a îndepărtat în fugă. Polițistul a încercat să-l imobilizeze pe agresor, însă acesta a reușit să fugă.

A fost prins destul de repede de un echipaj de poliție. Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava pentru stabilirea unor măsuri preventive.

Tag-uri: poliţist
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ