Polițist rutier din Bucureşti, accidentat grav de un şofer care nu a oprit la semnal

| 02 aug, 11:36

Un polițist rutier a fost accidentat grav în noaptea de sâmbătă spre duminică de un șofer care nu a respectat semnalele regulamentare de oprire, în cadrul unei acțiuni organizate de Brigada Rutieră a Capitalei, au anunțat duminică dimineață oficiali ai instituției.

Potrivit sursei citate, polițistul a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca în stare gravă.

"Conducătorul auto a încetinit, dând semne că oprește, dar în momentul în care a ajuns în dreptul polițistului a accelerat și l-a acroșat, acesta fiind aruncat pe carosabil. Șoferul și-a continuat deplasarea aproximativ 3 km până în comuna Pipera, unde a lovit un gard și a rămas imobilizat. La momentul depistării, conducătorul auto emana halenă alcoolică", au declarat oficiali din Brigada Rutieră.

Conducătorul, un cetățean turc, a fost transportat și el la spital, unde a primit îngrijiri medicale și i-au fost recoltate probe biologice.

Conform unui comunicat al Poliției Capitalei, accidentul s-a produs în jurul orei 3,30.

După ce l-a lovit pe polițist, șoferul băut a continuat să conducă aproximativ 400 de metri cu acesta pe capotă, apoi agentul a căzut pe partea carosabilă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ