Poliţia Economică şi Garda Financiară au descins la clubul Pandurii Tg. Jiu

| 10 iul, 2013

Poliţia Economică şi Garda Financiară au descins la clubul Pandurii Târgu Jiu, în urma unei plângeri a Complexului Energic Oltenia, principalul finanţator al clubului. Sunt căutate documente financiare.

Inspectorii doresc să verifice fondurile primite ce echipa de fotbal de la CEO, companie deţinută de statul român, prin Ministerul Economie. Conducerea complexului a sesizat faptul că de doi ani nu poate vedea cheltuielile făcute în cadrul clubului şi considerate nejustificate. CEO  a reclamat faptul că Marin Condescu, preşedintele clublui dar şi şeful sindicatului minerilor de la complex, a refuzat să pună la dispoziţie actele contabile.

Conform Gazetei Sporturilor, clubul a încasat complexurile energetice Turceni, Rovinari sau de la SNLO sau, mai nou, Complexul Energetic Oltenia, 23 de milioane de euro în ultimii 5 ani.

Pandurii Tg. Jiu a terminat ultima ediţie de campionat pe locul al 2-lea şi va juca preliminariile în Europa League.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 iul, 2013
pensionar
ACESTI OAMENI SE JOACA A LA Berlusconi, DIN BANI SARACILOR, BOLNAVILOR, HANDICAPATILOR, CANCEROSILOR.DE CE NU JOACA CU BANI LUI A AVERI LUI NU A NATIUNI ROMANE SI ASA JUMULITA SI BATJOCORITA DE 23 ANI.AU INVATAT DE LA JIJIJIJIJ SA APARA PE STICLA DIN NENOROCIREA SARACIA NOASTRA.RUSINE.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ