POLIŢIA ROMÂNĂ: Peste 500 de persoane care călătoreau fraudulos cu trenul depistate în perioada sărbătorilor

| 04 ian, 18:04

Poliţiştii de la transporturi au depistat peste 500 de persoane care călătoreau fraudulos cu trenul, au constatat şase infracţiuni şi au aplicat 160 de sancţiuni contravenţionale în cadrul unei acţiuni desfăşurate la nivel naţional în perioada 2 decembrie - 3 ianuarie.

"Poliţiştii de la transporturi au acţionat la nivel naţional pentru prevenirea şi combaterea călătoriilor frauduloase, a faptelor antisociale, precum şi pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii. Zilnic, în cadrul acţiunii, au fost angrenaţi, în medie, 645 de poliţişti, dintre care 581 de la structurile de transporturi, care au patrulat în 733 de trenuri de călători şi în 778 de staţii şi triaje", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR). 

În cadrul celor 1.432 de acţiuni efectuate, au fost depistate două persoane urmărite în temeiul legii şi au fost constatate şase infracţiuni, dintre care cinci de natură judiciară. 

De asemenea, au fost aplicate 160 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 90 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 24 pentru stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele privind transporturile pe căile ferate române, în valoare de 24.650 de lei. 

Totodată, au fost identificaţi 506 călători care circulau fraudulos, iar valoarea taxelor şi suprataxelor aplicate de personalul specializat a fost de 6.384 de lei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ