Primele imagini de la întâlnirea lui Victor Ponta cu Barack Obama, la funeraliile lui Nelson Mandela

| 10 dec, 2013

Primul ministru Victor Ponta a avut un scurt dialog cu preşedintele american Barack Obama, marţi, la Johannesburg, unde cei doi demnitari se află pentru a participa la funeraliile fostului preşedinte sud-african Nelson Mandela. Cei doi s-au întâlnit în tribuna stadionului unde a avut loc ceremonia şi s-au întreţinut minute bune.

Premierul Victor Ponta a postat pe Facebook câteva fotografii de la întâlnirea avută cu preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, la Johannesburg.

Victor Ponta si Barack Obama

Cei doi au discutat timp de 15 minute în tribuna stadionului în care a fost organizată o ceremonie în memoria fostului preşedinte sud-african Nelson Mandela.

Surse din delegaţia premierului afirmă că discuţia a avut loc într-o lojă a stadionului, după ce preşedintele american şi-a susţinut discursul în memoria lui Nelson Mandela, premierul Ponta fiind prezentat lui Obama de către fostul prim-ministru britanic Tony Blair.

Victor Ponta si Barack Obama

În timp ce preşedintele Obama îşi susţinea discursul, Ponta s-a apropiat de Tony Blair, cu care are o relaţie apropiată, iar la finalul discursului amândoi s-au îndreptat spre preşedintele SUA, Ponta fiind prezentat acestuia de către şeful Executivului din Marea Britanie.

Premierul Victor Ponta a confirmat întâlnirea cu Obama, adăugând că nu a discutat "nimic oficial" cu acesta.

Tot în tribuna stadionului din Johannesburg, premierul Ponta a avut scurte discuţii cu preşedintele francez, François Hollande, şi cu premierul britanic, David Cameron, iar fostul preşedinte al României Emil Constantinescu, care a mers cu Ponta în Africa de Sud, s-a îmbrăţişat cu fostul preşedinte american Bill Clinton.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ