Politician arestat, avertisment pentru colegii de partid: Vă trag pe toţi după mine!

| 04 apr, 13:36

Omul de afaceri Ioan Niculae și fostul președinte al CJ Brăila Gheorghe Bunea Stancu au fost reținuți în data de 2 aprilie de către procurorii anticorupție în dosarul “Mită la PSD”. Bunea Stancu și-a avertizat colegii înainte de a ajunge în “în beciul domnesc” că dacă ajunge la închisoare îl vor urma și alții.

„Dacă mă saltă DNA, vă trag pe toți după mine!”

Stancu ar fi amenințat într-o ședință de partid că „nu o sa pic doar eu ca prostul, vă iau pe toți după mine! Pe toți! Până și pe procurorii care m-au scos până acum! Mă duc eu, trag tot județul după mine, și Bucureștiul, ne ducem cu toții la mititica!”, scrie stiripesurse.ro

Se pare că Bunea Stancu este hotărât să le dea de lucru procurorilor anticoruptie asa cum nu au avut acestia niciodata pana acum. Apropiații acestuia spun că, dacă va vorbi la DNA, o bună parte din clasa politică românească va fi dinamitată.

 

Citeşte şi:  Cu cine împarte celula cel mai bogat om din România

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ