Politicianul despre care s-a scris că a făcut sex pe canapeaua lui Crin Antonescu are iar probleme

| 18 iul, 11:36

Mihail Balasescu, fostul secretarul general - adjunct al Partidului National Liberal, cel care a facut sex pe canapeaua din biroul lui Crin Antonescu, continua razboiul cu sotia sa, scrie cancan.ro

Ana Maria, nevasta acestuia, declara pentru CANCAN.ro ca l-a parasit pe Balasescu si a bagat divort, acuzandu-l pe barbat de violente fizice. La un moment dat, cei doi s-au impacat, insa acum scandalul a reizbucnit.

Fostul secretar general – adjunct al PNL a facut o actiune in instanta, miscare prin care cere partajul cu Ana. In plus, Balasescu a dat-o in judecata pe tanara si pentru… „Actiune in raspundere delictuala”. Astfel, urmatorul termen in procesul de partaj va avea loc saptamana viitoare.
Mihail Balasescu a intrat in atentia publicului in urma cu cinci ani, atunci cand politicianul se lauda, intr-o conversatie telefonica, ca a intretinut relatii sexuale in biroul lui Crin Antonescu.

...Citește continuarea AICI...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ