Poliţiştii din Ilfov fac percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală. Prejudiciu: 250.000 euro

| 29 sep, 08:33

Poliţiştii din Ilfov efectuează marţi şase percheziţii la două persoane, un bărbat de 33 de ani şi şi o femeie de 31 de ani, bănuite că ar fi prejudiciat bugetul de stat cu aproximativ 250.000 de euro, prin evaziune fiscală în domeniul comercializării de obiecte sanitare, informează un comunicat de presă al IPJ Ilfov, scrie Agerpres.

Percheziţiile au loc în municipiul Bucureşti şi în judeţul Ilfov, la domiciliul persoanelor vizate, precum şi la sediile şi punctele de lucru ale societăţilor administrate de acestea.

Conform sursei citate, din cercetări a reieşit că reprezentanţii unei firme, cu obiect de activitate comercializarea de obiecte sanitare, ar fi creat un circuit evazionist cu scopul eludării plăţii taxelor către bugetul de stat. 

În fapt, aceştia ar fi înregistrat în contabilitate, în perioada aprilie 2011 - decembrie 2014, achiziţii fictive de produse de la 14 societăţi comerciale, cauzând un prejudiciu de aproximativ 250.000 de euro. 

Dosarul penal este instrumentat de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ