Zeci de polițiști au DESCINS la cinci adrese din Ploiești

| 07 oct, 08:24

Peste 80 de poliţişti din Prahova efectuau, miercuri dimineața, percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea a 30 de infracțiuni de înșelăciune și șantaj, prin care ar fi cauzat un prejudiciu de peste 200.000 de lei.

82 de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova efectuează cinci percheziții domiciliare, pe raza municipiului Ploiești, la 12 persoane bănuite de înșelăciuni și șantaj.

Cei în cauză sunt bănuiţi că, începând cu ianuarie, ar fi indus în eroare 30 de persoane, din țară și din străinătate. Telefonic ori prin intermediul unor anunțuri online, aceştia ar fi promis rezolvarea unor probleme personale și de sănătate, în schimbul unor sume de bani.

Victimele care refuzau achitarea sumelor solicite ar fi fost șantajate de cei în cauză, fiind amenințate că persoanele apropiate lor vor deceda sau vor avea de suferit.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională a fost estimat la peste 200.000 de lei.

Poliţiştii urmează să pună în aplicare 12 mandate de aducere. Persoanele în cauză vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova – Serviciul de Investigații Criminale, pentru audieri.

La activitate participă jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Ploiești.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ