Procurorii DNA au luat cu asalt Primăria Mangalia

| 01 oct, 17:46

Procurorii DNA au avut o zi aglomerată! După descinderile din nordul țării, de la primăria Baia Mare, procurorii au luat cu asalt o altă primărie de municipiu, dar la malul mării. Angajații Directiei Nationale Anticoruptie au luat la controlat Primăria Mangalia.

“Primăria Municipiului Mangalia informează că în data de 1 octombrie 2015, la sediul instituției s-a prezentat o echipă din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, pentru a solicita documente cu privire la organizarea unor evenimente locale. Pe această cale, facem precizarea că toate documentele au fost puse la dispoziția autorităților statului”, transmite Biroul de presa.

Procurorii DNA au verificat documente din cadrul direcției de Turism. Directorul executiv al Direcției a declarat că nu este vizată de procurori nici o persoană din cadrul primăriei, ci doar au fost verificate câteva documente cu privire la două evenimente pe care administrația locală din Mangalia le-a organizat, scrie presa locală.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ