PERCHEZIŢII într-un dosar de înşelăciune în domeniul transportului de mărfuri. PREJUDICIU: 400.000 lei

| 01 oct, 09:02

Poliţiştii bucureşteni efectuează joi dimineaţă nouă percheziţii în Bucureşti şi judeţul Olt la persoane bănuite că au folosit mai multe societăţi comerciale de tip fantomă pentru a se interpune între firme care solicitau transportul unor mărfuri şi firme ce oferă servicii de transport, în vederea însuşirii pe nedrept a plăţii serviciilor oferite, transmite Agerpres.

Prejudiciul estimat rezultat din activitatea infracţională este de 400.000 de lei, informează Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) într-un comunicat de presă.

Cele şapte peroane pentru care au fost emise mandate de aducere vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice - Sector 3. 

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al SRI şi al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ