Spania: Poliția a ARESTAT cinci membri ai unei rețele de traficanți de femei din România

| 25 aug, 07:36

Poliția spaniolă a arestat luni cinci persoane suspectate de implicare într-o rețea de traficanți de femei, pe care le convingeau să vină din România în Spania, unde le obligau să se prostitueze, informează Agerpres.

 

Patru arestări au fost operate la Valencia și una la Lleida, acuzațiile fiind de apartenență la o organizație infracțională, exploatare sexuală, tratamente abuzive.

Femeile erau obligate să se prostitueze pe străzi sau în cluburi din provinciile Murcia, Valencia, Castellon, Alicante și Albacete. Totodată, oamenii legii au eliberat și șapte tinere care erau exploatate de rețea.

Poliția a confirmat că operațiunea a fost declanșată în urma unui apel telefonic primit de la româncă. Aceasta a declarat că fusese adusă în Spania de o organizație criminală cu promisiunea unui loc de muncă legal.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ