Poliţistul lovit de milionarul turc a murit

| 21 aug, 08:25

Poliţistul lovit de milionarul turc a murit în această dimineaţă, conform televiziunilor de ştiri.

Accidentul s-a produs pe 2 august, în jurul orei 03.30, în zona intersecţiei străzii Nicolae Caramfil cu Şoseaua Pipera, unde poliţistul Gheorghe Ionescu era împreună cu alţi agenţi de la Brigada Rutieră a Capitalei, pentru un control în trafic.

Potrivit anchetatorilor, poliţistul Gheorghe Ionescu i-a făcut semn lui Abdullah Atas să oprească, acesta a încetinit, dar când a ajuns în dreptul agentului de la Rutieră, a accelerat şi l-a lovit. Poliţistul a rămas pe capotă aproximativ 350 de metri, apoi a fost aruncat pe şosea la 10 metri. Șoferul avea o alcoolemie de 1,65 la mie și mergea cu o viteză de 180 – 200 km/h.

„Inculpatul nu a respectat semnalul de oprire al agenţilor de poliţie, s-a apropiat de persoana vătămată I.G. – lucrător de poliţie în cadrul Brigăzii Rutiere de Poliţie a Municipiului Bucureşti, aflat în exerciţiul atribuţiilor de serviciu şi care la rându-i efectua semnale de oprire – a demarat în trombă, determinând persoana vătămată să se prindă de capota autoturismului, fiind târâtă o distanţă de 350 de metri şi aruncată în final pe carosabil, prin manevre succesive, o distanţă de aproximativ 10 metri”, au precizat procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti într-un comunicat de presă.

Citeşte şi: Primele declaraţii ale milionarului turc care a lovit un poliţist

Conform anchetatorilor, după ce l-a lovit pe agent, omul de afaceri turc a fugit de la locul accidentului şi a fost prins de poliţişti în Pipera.

„După proiectarea lucrătorului de poliţie, inculpatul Atas Abdullah şi-a continuat deplasarea pe şoseaua Pipera, aproximativ 2,8 km, iar la intersecţia şoseaua Pipera – şoseaua Bucureşti Nord a pierdut controlul autovehiculului şi a părăsit spaţiul carosabil, fiind proiectat în gardul ce împrejmuieşte un imobil”, au mai arătat procurorii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 aug, 10:09
NENA
politistul lovit de turc
Se pare că G.I. chiar era un polişist adevărat şi vroia să-şi facă treaba aşa cum trebuie . A plătit cu viaţa pentru asta . La fel de vinovaţi ca javra de turc sunt miliţienii de boscheţi cu care până atunci turcul probabil că era era bara-bara .
Turcul a fost revoltat de îndrăzneala lui G.I. de a-l opri şi a reacţionat , sigur fiind faptul că veiozarul conducea beat mai tot timpul dar nu era oprit şi verificat pentru că îi mânjea bine pe miliţienii de boscheţi .
Dumnezeu să-l ierte pe G.I. şi să-l odihnească !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ