Polițist LOVIT cu mașina de un om de afaceri

| 27 aug, 08:24

Caz tras la indigo după ce al milionarului turc care a omorât un poliţist după ce l-a lovit cu maşina. Un afacerist din Satu Mare a rănit un agent de la rutieră care îl oprise pentru control. Din fericire, omul legii a scăpat cu răni uşoare.

Vasile Seichei, patronul unei carmangerii din Satu Mare, a fost oprit marți seara pe Drumul Careiului de un agent de poliție, care l-a văzut conducând haotic. Afaceristul i-a prezentat actele, după care a așteptat calm în mașină până ce polițistul a mers să verifice dacă permisul e valabil.

Incidentul s-a produs după ce agentul a descoperit că documentul era suspendat. Supărat că este verificat, şoferul a pornit motorul și a vrut să plece.

Potrivit unor martori oculari polițistul a încercat să-l oprească. Omul legii a scăpat de răni grave numai pentru că a reușit să sară pe capota mașinii.Vasile Seichei a fost audiat de procurorii parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, care îl cercetează sub control judiciar.

Citeste si: Milionarul turc care a ucis un poliţist RISCĂ închisoare PE VIAŢĂ. El este cercetat pentru OMOR CALIFICAT

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ