Ponta: Dacă moțiunea de cenzură nu trece, Grindeanu va fi PREȘEDINTELE PSD

| 19 iun, 09:57

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a spus, duminică seara, că dacă moţiunea de cenzură nu va trece, Sorin Grindeanu va forma un nou guvern şi va deveni şi preşedintele PSD, susţinând că regula pentru funcţionarea ţării este că şeful partidului de guvernământ trebuie să fie şi primul ministru.

"Dacă vreţi în România să aveţi coerenţă politică şi administrativă, şeful partidului este şi prim-ministru. Eu am fost şeful partidului şi prim-ministru, domnul Năstase a fost şeful partidului şi prim-ministru, domnul Boc a fost, probabil că domnul Orban va spune în 2020: domnule, eu vreau să fiu prim-ministru. Sistemul actual în care domnul Dragnea nu poate fi prim-ministru, nu din cauza noastră, ci din cauza unei legi, nu poate să funcţioneze. (...) E o regulă pentru funcţionarea ţării. (...) Soluţia este una singură şi va începe să fie pusă în practică joi. Şi anume: nu trece moţiunea de cenzură, domnul Grindeanu se duce şi spune: vreau să fac Guvern, nu trebuie să meargă la preşedinte, doar cu PSD şi cu ALDE, după care primul ministru este şi preşedintele partidului', a declarat Victor Ponta la Antena 3.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ