Ponta a cerut liberalilor să dea dovadă de solidaritate faţă de alianţa USL

| 20 mai, 2013

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, copreşedinte al USL, le-a cerut liberalilor să dea dovadă de solidaritate faţă de alianţa politică din care fac parte şi în care guvernează. Premierul a subliniat că nu este interesat ce face PNL cu Roşca Stănescu.

"Pe noi nu ne interesează Roşca Stănescu foarte tare, pe noi ne interesează un singur lucru: să avem toate garanţiile că în continuare toate responsabilităţile le împărţim şi suntem solidari, că deciziile le luăm împreună în cadrul USL şi în cadrul Guvernului, şi nimeni nu poate să facă jocul PDL-ului din 2005 - 2006 când erau şi la putere şi în opoziţie, pentru că finalul este acelaşi - nu poţi fi şi la putere şi în opoziţie", a declarat premierul Victor Ponta.

Liderul social democrat a precizat că PSD este un partid foarte serios, foarte disciplinat şi are de guvernat o ţară alături de USL. "Când guvernezi ţara nu poţi să stai toată ziua să-i răspunzi lui Roşca Stănescu sau mai ştiu eu cui, că nu-i doar Roşca Stănescu, dacă e el, vin şi alţii", a declarat premierul.

De asemenea, Victor Ponta a precizat că niciodată nu a spus ce trebuie să facă PNL-ul cu Roşca Stănescu. "Şi dacă îl excluzi azi pe Roşca Stănescu şi mâine vine un alt liberal care face acelaşi lucru, la ce ne-ar folosi? La nimic. Pe noi ne interesează o anumită atitudine care, în ultimul timp, n-a mai fost foarte clară - adică miniştrii erau la guvernare şi unii parlamentari PNL erau in opoziţie, lucru care nu se poate. N-o să vedeţi, cât avem acord, niciun social-democrat care atacă miniştri PNL-işti, n-o să vedeţi vreo încercare a noastră de a arunca vreo răspundere pe altcineva, aşa trebuie să funcţioneze o coaliţie", a subliniat copreşedintele USL.

Premierul a mai spus că e vorba aici de o decizie reală şi sinceră a colegilor de la PNL de a fi solidari şi de a merge mai departe cu noi în perioada următoare, numai prin fapte, că vorbele şi hârtiile s-au făcut şi nu s-au respectat.

"Pentru noi, ca USL, este o perioadă acum în care să probăm că putem să fim toţi la guvernare aşa cum am fost toţi în opoziţie. Noi am fost toţi în opoziţie şi am fost extrem de solidari", a punctat premierul.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ