Ponta a filmat cu telefonul spargerea tunelului de metrou: Dacă nu am şti unde suntem, ar fi scary! - FOTO

| 08 noi, 2013

Premierul Ponta a fost impresionat de momentul în care scutul de foraj care sapă tunelul de metrou Dr Taberei-Universitate a străpuns peretele viitoarei staţii Orizont şi a filmat cu telefonul mobil sfărâmarea peretelui, precizând că face asta pentru a le arăta copiilor săi imaginile, în weekend.

Întrebat de jurnalişti de ce filmează cu telefonul mobil momentul în care dinţii uriaşei freze ieşeau din tunelul subteran abia săpat şi sfredeleau ultimele bucăţi de beton ale peretelui staţiei, premierul a precizat că o face pentru copiii săi.

"O să le arăt copiilor, în weekend. Ei o să meargă cu metroul ăsta, eu nu am avut ocazia să văd când se construia celălalt", a spus Ponta.

În clipa în care freza scutului s-a întrezărit rotindu-se cu un zgomot infernal, cu praf, jeturi de apă şi bucăţi uriaşe de pământ şi beton, impresionat, şeful Guvernului a spus că ar fi "scary" (înspăimântător, înfricoşător, în engleză-n.r.) dacă nu s-ar cunoaşte la ce anume se asistă.

"E chiar impresionant. Glumim noi, dar chiar e impresionant", a spus Ponta.

Fotografiile au fost postate de primul-ministru pe o reţea de socializare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ