Ponta: Afirmația lui Dragnea despre Năstase e o aroganță și o jignire inutilă

| 30 mar, 17:01

Fostul premier Victor Ponta a calificat, joi, afirmația președintelui PSD, Liviu Dragnea, la adresa lui Adrian Năstase drept "o aroganță și o jignire inutilă".

"Afirmația lui Liviu Dragnea este o aroganță și o jignire inutilă; nu pentru Adrian Năstase, ci pentru noi toți cei care am crescut și am muncit doar în PSD! Adrian Năstase nu m-a copiat niciodată pe mine, eu însă am încercat să îl copiez în a fi un foarte bun prim-ministru al României (și văd că și prietenii și adversarii recunosc azi că Guvernele PSD din 2000-04 și 2012-15 au fost cele mai performante până acum)! Am mai încercat să îl copiez și să fac din PSD un partid respectat pe plan intern și internațional și un partid care își respectă și alegătorii și membrii!, a scris Ponta pe Facebook.

El a adăugat că Dragnea îl are ca model politic pe Traian Băsescu și că acest lucru e demonstrat de atitudinea pe care președintele PSD o are față de ministrul Justiției, Tudorel Toader.

"Liviu Dragnea (din păcate) nu a încercat nimic din aceste lucruri — el doar îl copiază pe modelul sau politic Traian Băsescu în a transforma PSD în PD-ul anilor 2000 — și guvernarea României în conducerea Consiliului Județean Teleorman. De altfel, în atitudinea față de ministrul Tudorel Toader (când a spus primul că "nu se impune schimbarea șefei DNA" și că susține orice decizie a ministrului pentru ca azi să spună exact invers) — am recunoscut modul în care Liviu Dragnea a copiat perfect "stilul Băsescu"!", a susținut Ponta.

Acesta a mai spus că nu dorește funcțiile lui Dragnea, ci vrea doar să fie copiată performanța guvernului Adrian Năstase.

"Nu doresc niciuna dintre funcțiile lui Liviu Dragnea (a fost sincer că el nu vrea șef la Camera Deputaților, nu-i "ca să dea cu ciocănelul" — cum este sincer și acum când spune că nu vrea sa fie prim-ministru în locul lui Grindeanu??????) — îmi doresc doar să copieze performanța guvernamentală a lui Adrian Năstase, și nu a lui Traian Băsescu — modelul / ar fi bine pentru PSD și pentru România", a completat Victor Ponta.

Dragnea a susținut joi că Adrian Năstase "greșește profund" când spune că ar exista o coabitare cu președintele Klaus Iohannis, adăugând că nu se aștepta ca Năstase "să îl copieze pe Victor Ponta".

"Greșește profund. Îl respect foarte mult pe domnul Adrian Năstase și nu mă așteptam să îl copieze pe Victor Ponta. Ar putea să mă întrebe direct. Nu există niciun fel de coabitare nici din partea mea, nici din partea președintelui Călin Popescu-Tăriceanu cu președintele Iohannis, nu este și nu va fi niciodată. Putem avea relații instituționale și nu am ascuns niciodată, dimpotrivă, v-am spus mereu în toate intervențiile mele publice că vreau să avem o colaborare instituțională sănătoasă cu Administrația Prezidențială și cu președintele, dar nu coabitare", a precizat Liviu Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ