Ponta: Am două explicații pentru respingerea Codului Fiscal. Ori e MANEVRĂ POLITICĂ, ori e un INTERES din afară

| 17 iul, 21:02

Premierul Victor Ponta a comentat, în direct la RomaniaTV, respingerea Codului Fiscal de către președintele Klaus Iohannis.

În opinia acestuia, există două explicații pentru acest gest: fie Codul a fost respins din interes politic, fie din cauza unui interes extern.

Citeste si: Ioan Chelaru: O sesiune extraordinară asupra Codului Fiscal, cel mai probabil în luna august

”Ideea e ca acest Cod sa fie votat de toti si a fost votat de toți. Marea problemă e dacă vine un om de afaceri și spune: dacă vin ceilalți la putere și schimbă iar la 24%, eu ce fac? Probabil Orban sau Crin Antonescu vor vota pentru, dar restul liberalilor vor vota împotriva Codului Fiscal. Nu cred că o luptă personală, nu simt așa ceva. E ori o chestiune strict politică, de genul să pârlojim noi România, ca să luâm puterea, ori e un interes din afara pe care domnul Iohannis trebuie să-l pună în aplicare”, a declarat Ponta.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 iul, 09:07
dorina
Cod fiscal
Atreia ar fi ,ca esti inconstient si tampit sa faci asemenea afirmatii despre seful statului...oricare ar fi el.Reprezintzi o institutzie,tembelule,nu te potzi ,,trezi ,,vorbind ca
Mitica la o bere...Da' daca nu te duce mintea la mai mult.....
18 iul, 08:16
Florin
Cea mai noua oferta de lucru!
Merita testat! De ce merita sa testezi si tu acest sistem prin care sa ajungi mai usor la castiguri suplimentare? Pentru ca activitatea e foarte simpla, o desfasori in timpul liber si nu ai nicio obligatie. Nici macar nu trebuie sa recrutezi oameni. Totul e mai usor decat crezi! Iti trimit mai multe informatii dupa ce imi ceri detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ