Ponta, ANUNŢ FĂRĂ PRECEDENT: Ce va face dacă dosarul de la DNA nu se închide

| 15 iul, 21:39

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, că i-a rugat pe colegii săi din Biroul Permanent Naţional să ia act de decizia sa de a se retrage din fruntea PSD şi a spus că prin acest gest a vacantat postul de preşedinte care, începând de miercuri, este ocupat interimar de Rovana Plumb, potrivit Agerpres.

"În faţa BPN i-am rugat pe colegii mei să ia act de decizia mea (de a se retrage din fruntea PSD-n.r) care este irevocabilă şi mi-am cerut şi scuze pentru faptul că duminică seară au aflat aşa, într-un mod mai puţin formal, de această intenţie. Ştiam sigur că vor încerca să mă convingă să nu îmi depun demisia aşa încât într-un fel i-a pus în faţa faptului împlinit", a spus Ponta la postul B1TV.

Întrebat dacă mai intenţionează să candideze pe viitor la şefia PSD, premierul a răspuns : "În măsura în care evident îmi voi rezolva problemele cu dosarul de la DNA, nu vreau să spun "nu, niciodată, imposibil", dar eu cred sincer că în 2016 PSD-ul are resursele de a-şi pune în faţă, în bătălia pentru locale şi parlamentare, şi alţi lideri. (...) Ştiu un singur lucru: dacă nu se închide dosarul acesta, mă ţin de cuvânt şi nu candidez la Congres", a precizat Ponta, adăugând că un Congres "poate fi organizat oricând până cel mai târziu în 2017".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ