VICTOR PONTA: Am vacantat postul de la șefia PSD. Nu înseamnă că viața mea politică s-a încheiat

| 15 iul, 21:23

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara la B1 TV că a "vacantat postul" de la șefia PSD, dar că viața sa politică nu s-a încheiat.

"Am vacantat postul ca să fie lucrurile foarte clare. Nu mă mai pot întoarce. Nu înseamnă că viața mea politică s-a încheiat", a spus Ponta, care a precizat că vrea să rezolve problema cu dosarul de la DNA, fie printr-o decizie a procurorilor de scoatere de sub urmărire penală, fie prin decizia judecătorilor.

"În fața biroului permanet i-am rugat pe toți colegii mei să ia act de decizia mea. Mi-am cerut scuze că au aflat luni decizia. Știam că vor încerca să mă convingă să nu îmi dau demisia", a povesti Ponta, care a explicat că a avut "cel mai lung mandat" din PSD, de 5 ani și jumătate.

Referitor la o posibilă revenire la șefia PSD, premierul a spus: "În măsura în care se încheie acest dosar (cel de la DNA) și dacă am eu impresia că pot fi în această echipă în funcția de căpitan", abia atunci ar exista discuții de așa ceva.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ