PONTA anunţă despărţirea definitivă de PSD: Din septembrie voi face politică într-un partid nou

| 06 iul, 08:59

Fostul premier Victor Ponta a anunţat, prin intermediul contului său de Facebook, că nu mai speră să se întoarcă în PSD, după ce a fost exclus pentru participarea ca membru în Guvernul Grindeanu, şi că din septembrie va face poltiică într-un nou partid.

„Nu am fost niciodată în alt partid cu excepţia PSD / după 15 ani de activitate am fost exclus pentru ca l-am apărat pe Sorin Grindeanu (care era în PSD din 1996) împotriva lui Liviu Dragnea (care a venit de la PD)!!! Acum sunt independent dar cu siguranţă din Septembrie voi face politică într-un partid nou (sub nicio formă în vreunul din cele aflate acum în Parlament)“, scrie Victor Ponta pe Facebook, într-un răspuns la un comentariu în care era întrebat dacă are de gând să-şi facă un nou partid.   Ponta nu a oferit detalii despre viitorul său partid, însă O variantă ar fi Partidul Pro România, înfiinţat de fostul copreşedinte ALDE Daniel Constantin, politian care are o relaţie foarte bună cu fostul premier social-democrat.

 

Conducerea PSD a anunţat că Victor Ponta e demis de drept din momentul în care a ales să meargă să susţină Guvernul Grindeanu în ultimele zile în care premierului social-democrat îi fusese retras sprijinul.    

Tag-uri: victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ