Ponta, ATAC DUR la Iohannis: Referendumul solicitat este un instrument de luptă politică TOXIC

| 13 feb, 13:12

Victor Ponta este de părere că referendumul pe care îl propune Președintele României, Klaus Iohannis, este de fapt un instrument de luptă politică toxic care nu face bine țării.

El aduce acuzații dure la adresa președintelui, spunând „Eu nu pot sa uit că am votat la Referendumul din 2012 și votul meu a fost batjocorit de Sistemul lui Băsescu (acum devenit Sistemul lui Iohannis)", a scris fostul premier pe pagina sa oficială de Facebook.

„Am postat mai jos un link despre o situație din istorie care seamănă foarte mult cu ce se întâmplă azi în România. O bună sursă de inspirație pt Dl Klaus Iohannis- în 1934 în Italia Alegerile Generale pt Parlament s-au făcut prin Referendum!

Ca să fie foarte clar - Referendumul solicitat de Dl Iohannis este (din punctul meu de vedere) un instrument de luptă politică total nedemocratic și toxic în contextul actual al României!

Eu nu pot să uit că am votat la Referendumul din 2012 și votul meu a fost batjocorit de Sistemul lui Băsescu (acum devenit Sistemul lui Iohannis) și de tot felul de „deontologi” și „iubitori de Stat de Drept” din țară și din străinătate/ sigur că acum exact aceleași persoane și „structuri” vor face campanie pt Referendumul lui Iohannis- nu pot să îi opresc dar măcar nu voi fi complicele lor prin votul meu!”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ