Ponta, REPROŞ la dresa lui Iohannis: Avem CĂRUŢĂ, nu avem CAII. Poate aşa se lucrează NEMŢEŞTE

| 21 iul, 11:17

Victor Ponta nu a ratat ocazia de a-l ataca pe preşedintele Iohannis, după ce şeful statului a respins Codul Fiscal propus de Guvern. Prezent în Parlament, Ponta a declarat că nu ştie dacă să se bucure sau nu deoarece preşedintele a promulgat Codul de procedură Fiscală, nu şi Codul Fiscal.

"Înţeleg că avem Codul de procedură fiscală, dar nu avem Codul Fiscal. Adică, avem căruţa, nu avem caii. Poate aşa se lucrează nemţeşte. Sau româneşte. În continuare cred că o decizie 100% politică greşită afecteză dezvoltarea noastră. Codul Fiscal este un document bun. Până la 1 septembrie, într-o formulă constituţională, o să avem şi Codul Fiscal".

Şeful statului, Klaus Iohannis, a semnat, luni, decretele de promulgare pentru Codul de procedură fiscală, pentru Legea amnistiei fiscale şi pentru Legea pe liste la alegerea senatorilor şi deputaţilor. Vineri, Klaus Iohannia a trimis la reexaminare Codul Fiscal.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 iul, 11:23
Robert Georgescu
Ponta este sigur ca exista caruta..
daca nu sunt caii,exista destui magari si boi
in PSD mai ales
asa ca nu vad nici o problema
21 iul, 11:37
George Stoica
exista ub Cod fiscal care este in vigoare
celalalt va intra in vigoare la 1.01.2016
ghiaurul ortodox fan spitale musulmane ori nu stie ori este prost..

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ