Mesajul preşedintelui Iohannis pentru toți cei care au susținut admiterea la facultate

| 24 iul, 12:52

Președintele Klaus Iohannis îi felicită pe toți cei care au susținut admiterea la facultate și subliniază că educația este ''calea către performanță profesională și cetățenie activă'', dar și progresul unei națiuni.

''Îi felicit pe toți cei care în aceste zile au susținut admiterea la facultate și sunt alături de cei care încă mai au de trecut examene. Știu cât efort și perseverență presupune pregătirea pentru unul dintre cele mai importante examene din viața fiecărui tânăr. O Românie puternică se bazează pe succesul viitorilor absolvenți de învățământ superior.

Educația este calea către performanță profesională și cetățenie activă pentru fiecare dintre noi, dar este și fundația progresului unei națiuni'', a scris șeful statului, vineri, pe pagina sa de socializare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 iul, 16:18
Cristina
Castigati bani chiar acum!
Castigati bani chiar acum, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta persoane serioase care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ