Ponta, avertisment fără precedent: Știu multe adevăruri despre Dragnea!

| 04 apr, 14:17

Victor Ponta a afirmat, marți, la Parlament, că-și va mai scrie încă o dată demisia, dacă Liviu Dragnea își dorește să-l excludă din partid, comentând astfel declarația președintelui PSD potrivit căreia mulți social-democrați și-ar dori să-l vadă exclus din partid pe fostul premier al României.

”Domnul Dragnea, când nu vrea să facă el ceva, singur, știți, ca în cazul OUG 13, pune pe alții. O mai scriu o dată demisia, dacă a rupt-o. Să nu intrăm în circul asta, că nu e nevoie să pună pe cineva.

„O să mai scriu o dată demisia, dacă a rupt-o!”

”Eu spun un singur lucru. Am de făcut în viață lucruri și mai importante și mai plăcute decât să mă cert cu Dragnea. De fiecare dată i-am răspuns. Dacă nu mai zice nimic de mine, nu-i mai răspund. De câte ori spune o minciună despre mine, eu o să spun un adevăr. Și știu atâtea adevăruri că nu terminăm nici în cinci ani! Când a spus prostia aia că sunt plătit de Soros, de SRI, de Băsescu, eu am spus un adevăr. Când mai spune o minciună despre mine, îi mai spun un adevăr. Dacă nu mai zice nimic despre mine, e stăpânul PSD, al României, al Guvernului, are alte trebuie decât să se certe cu mine””, a spus Victor Ponta.

Liviu Dragnea a declarat că liderii social-democraţi sunt din ce în ce mai "nervoşi şi supăraţi" pe declaraţiile lui Victor Ponta şi au început să ceară excluderea lui din partid, însă şeful PSD spune că încearcă să îi "oprească", pentru a nu reacţiona, având în vedere că nu îşi doreşte să îl dea afară din partid pe fostul premier.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ