Ponta: Băsescu mi-a trimis o scrisoare că nominalizarea comisarului european o face el

| 14 iul, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat că a primit, luni, de la preşedinteleTraian Băsescu o scrisoare în care acesta îi transmite că nominalizarea comisarului european din partea României o face şeful statului.

"Astăzi mi-a trimis o scrisoare că nominalizarea comisarului european o face preşedintele sau, mă rog, ceva de genul ăsta, că e România şi el e România", a spus Ponta la România TV.

El a arătat astfel că preşedintele are o anumită tendinţă "patologică" de a strânge pe ultimele luni de mandat cât mai multă putere.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că s-a înţeles cu premierulVictor Ponta pe acelaşi nume şi acelaşi portofoliu de comisar european, respectiv portofoliul Agriculturii, şeful statului precizând că doreşte să încerce să obţină pentru România un post de vicepreşedinte al Comisiei Europene.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ