Ponta către parlamentarii USL: Bugetul pe 2014 - cel mai important proiect din toamnă

| 31 aug, 2013

Proiectul de buget pe 2014 este cel mai important proiect din toamna acestui an, a declarat sâmbătă premierul Victor Ponta, copreşedinte al USL, în cadrul reuniunii grupurilor parlamentare ale Uniunii Social Liberale care se desfăşoară la Mamaia.

'Avem mai multe proiecte importante pentru toamnă. În mod sigur, cel mai important este bugetul pe 2014. Nu avem modificarea constituţională ca să putem să avem buget multianual. Eu mi-aş fi dorit, ne propusesem, să avem buget 2014 - 2015 - 2016. Din păcate, amânându-ne cu Constituţia, scrie clar în Constituţie că bugetul este anual', a arătat premierul.

El a completat însă că pe 2014 pot fi alocate resurse pentru proiectele importante cu care USL a câştigat alegerile şi pe care oamenii le aşteaptă - proiecte naţionale -, precum şi pentru continuarea proiectelor locale.

'Sunt foarte receptiv la nemulţumirile din teritoriu şi dvs sunteţi de asemenea, că, până la urmă, aveţi o relaţie directă cu primarii, cu aleşii noştri locali şi e normal aşa. (...) Ceea ce cred că e greşeala mea şi a colegilor din Guvern, şi trebuie să o îndreptăm în toamnă evident, că niciun primar nu o să îşi închipuie că o să primească toţi banii mâine sau luna viitoare. Noi nu am fost capabili, şi trebuie să o facem în toamna asta, să prezentăm o perspectivă - în 2014 poţi să faci atâţia kilometri de drum sau de canalizare, în 2015 atât, în 2016 atât. Asta este obligaţia Guvernului. Rolul dvs va fi acela de a ne gândi, la momentul dezbaterii pe buget, cum facem să avem o viziune solidară. Altfel, dacă fiecare trage un pic mai mult pentru colegul lui, nu o să ajungă banii, pentru că noi încă plătim foarte mult la ce avem din urmă. Spun tot timpul - cazul metroului din Bucureşti este semnificativ pentru tot ce am moştenit', le-a spus Victor Ponta parlamentarilor USL.

Tag-uri: usl, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ