Ponta: Cea mai importantă decizie de marţi va fi poziţia PSD-ALDE-UNPR faţă de guvernare

| 05 iun, 11:46

Deputatul Victor Ponta a declarat, duminică, la Târgu-Jiu că cea mai importantă decizie care va fi luată în cursul săptămânii viitoare este legată de poziţia pe care o avea PSD-ALDE-UNPR în Parlament faţă de actuala guvernare.

Totodată, acesta a punctat că luni sau marţi vor începe negocierile pe plan local, PSD urmând să facă alianţe cu ALDE şi UNPR chiar şi acolo unde va avea singur majoritate.

"Marţi mergem la Parlament şi cea mai importantă decizie, că domnul Zgonea oricum pleacă, dar nu e asta cea mai importantă decizie; cea mai importantă decizie va fi poziţia PSD-ALDE-UNPR faţă de guvernare, asta cred că e cea mai importantă. Luni, marţi probabil că încep negocierile pe plan local, după cum ştiţi, PSD chiar şi acolo unde va avea majoritatea singur va face alianţă cu ALDE şi cu UNPR şi după aceea şi în Parlament. Astea sunt decizii care încep să se discute marţi", a spus Victor Ponta.

Întrebat ce se va întâmpla cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, după aceste alegeri, Victor Ponta a precizat că va rămâne în fruntea partidului pentru a câştiga şi alegerile parlamentare din toamnă.

"Cu domnul Dragnea e simplu, câştigă PSD, e pe primul loc, trebuie să rămână să câştige şi parlamentarele. Doar la PNL dacă pierd trebuie să rămână, eu o să mă rog să rămână Gorghiu cu Blaga ca să mai piardă încă o dată în noiembrie. (...) Am emoţii peste tot, şi la Târgu-Jiu am emoţii, nu că nu câştigăm, dar e normal, este o bătălie şi până nu se numără toate voturile nu poţi să spui că e totul bine. Am fost în toată ţara în campanie şi oamenii s-au cam lămurit cum e cu tehnocraţii Guvernului aşa încât va fi bine", a mai afirmat Ponta.

Fostul prim-ministru a fost prezent duminică dimineaţa Târgu-Jiu unde i-a însoţit la vot pe candidaţii PSD la funcţiile de primar al municipiului şi preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj pe Florin Cârciumaru, respectiv Ion Călinoiu.

Victor Ponta a precizat că va vota în cursul zilei în Bucureşti, dar nu a dorit să menţioneze numărul secţiei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ