Ponta: "Cei care doreau schimbarea Guvernului erau dispuşi, şi la propriu şi la figurat, să calce pe cadavre"

| 22 dec, 19:10

Fostul premier Victor Ponta a vorbit, marţi, într-un interviu acordat presei locale, despre demisia sa din funcţia de şef al Guvernului. Acesta a spus că "era momentul" să demisioneze şi acuză că "cei care doreau schimbarea Guvernului erau dispuşi, şi la propriu şi la figurat, să calce pe cadavre".

"Era momentul in care trebuia sa demisionez. Din multe motive, dar unul singur pe care il pot rezuma intr-o fraza care nu a fost rostita de mine, ci de altcineva. A spus asa: "A trebuit sa moara oameni, ca sa schimbam Guvernul asta".

Eu atunci stiam ca cei care doreau schimbarea Guvernului erau dispusi, si la propriu si la figurat, sa calce pe cadavre. Sunt un om care a fost construit altfel si nu cred ca merita sa tii de o functie calcand peste cadavre. Altii au considerat ca merita lucrul asta", a declarat Victor Ponta, la Târgu-Jiu.

Ponta a anunțat în data de 4 noiembrie, la Palatul Victoria, că își depune mandatul de la conducerea Guvernului. "Sper ca depunerea mandatului meu și al Guvernului să satisfacă așteptările celor care au protestat și să revenim cât mai rapid la rațiune și la soluții raționale pentru ceea ce e de făcut în România. Am obținut, cu greu, în ultimii ani rezultate economice, sociale remarcabile și, dacă avem o perioadă lunga de instabilitate, de tulburări sociale și politice, putem să pierdem tot și să ne întoarcem la momentul 2012", a declarat Ponta.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ