Ponta: Întâlnirea cu premierul francez, o relansare a parteneriatului strategic

| 11 iul, 2013

Premierul Victor Ponta a afirmat joi că vizita omologului său francez, Jean-Marc Ayrault, la Bucureşti, reprezintă o relansare a parteneriatului strategic între România şi Franţa, exprimându-şi dezideratul de a pune un accent special pe relaţiile economice.

"Aş vrea să consider această întâlnire ca o relansare a parteneriatului strategic între România şi Franţa, momentul în care dincolo de intenţiile frumoase începem să avem acţiuni concrete de colaborare. Sunt cu atât mai onorat de această vizită cu cât mâine vom sărbători împreună Ziua Naţională a Franţei. Constat cu mare satisfacţie că în ultima perioadă relaţiile bilaterale au atins un nivel mult, mult superior celui din ultimii ani", a declarat premierul Victor Ponta, într-o conferinţă de presă comună cu omologul său francez.

El a mai exprimat sprijinul Guvernului român pentru investiţiile franceze.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ